OldStars Tafeltennis

Oldstars bij Blauw-Wit in Almelo

Bekijk de video om een beeld te krijgen bij OldStars tafeltennis (bij een andere vereniging in Nederland).

Vanuit het Ouderenfonds is Oldstars in het leven geroepen in Nederland. Wij bij Blauw-Wit vinden het belangrijk dat je moet kunnen blijven sporten, ongeacht je leeftijd. Waarom? Sporten is namelijk meer dan fit blijven, het is ook gezellig! Daarom hebben wij besloten vanaf oktober om Oldstars Tafeltennis aan te bieden bij onze vereniging. 

Interesse?

Meld je aan om een keer gratis mee te doen door een e-mail te sturen naar oldstars@blauwwit-almelo.nl

 

Oldstars bij Blauw-Wit in het kort:

Trainingsdag: Iedere dinsdagmiddag (vanaf 5 oktober 2021)

Trainingstijd: 14:00 tot 16:00 uur

Vanaf leeftijd: 55+ 

Kosten: €12,50  per maand

Waar: Reeststraat 15, 7607LV Almelo

 

buitenkant-kantine

Kort over de vereniging

In het ruim 70 jarige bestaan is de vereniging op diverse locaties gehuisvest geweest in Almelo. Na het noodgedwongen vertrek aan de Ganzendiepstraat vanwege sloop van de gymzalen en kantine, is de vereniging nu alweer ongeveer 20 jaar gehuisvest aan de Reeststraat in Almelo. Deze periode is alleen tijdelijk onderbroken geweest doordat op 22 juni 2008 onze kantine en speelzaal volledig in vlammen op is gegaan. In 2011 kwam er eindelijk groen licht voor de herbouw van de gymzaal en natuurlijk onze eigen kantine. Door de geweldige inzet van diverse leden hebben we er zelf voor gezorgd dat we weer in het bezit zijn van een geweldig mooie en gezellige kantine. Hier zijn we dan ook oprecht trots op. Ook wanneer je besluit bij ons Oldstars tafeltennis te volgen, kun je terecht voor een lekkere kop koffie na de training.

Leden

Onze vereniging telt momenteel ongeveer 70 leden, waarvan de grote meerderheid ook in competitieverband actief is. In de voorjaarscompetitie 2020 spelen er 8 senioren en 2 jeugdteams in competitieverband. Elk jaar worden er natuurlijk ook de clubkampioenschappen en een afsluittoernooi georganiseerd en kun je meedoen aan diverse andere toernooien in de regio.

0
Aantal Leden