Kika Nieuwjaarstoernooi

december 24, 2018

Beste Leden, Om het jaar 2019 goed te beginnen, hebben wij onze medewerking verleend aan het organiseren van een Tafeltennistoernooi voor de stichting Kika.(Stichting Kinder Kankervrij) Zie bijgaande flyer.

Het inschrijfgeld zal geheel ten goede komen aan de Stichting Kika, evenals een gedeelte van de baromzet. Door sponsoren worden diverse leuke prijzen beschikbaar gesteld. Op deze manier vangen we 2 vliegen in één klap. Met het toernooi steunen we natuurlijk Kika, maar tevens is het ook een leuke voorbereiding op de voorjaarscompetitie. Het toernooi is voor iedereen toegankelijk, zowel leden als niet leden. Er zal gespeeld worden in een recreantentoernooi en een toernooi voor competitie spelende spelers met een handicap zoals deze wordt gehanteerd tijdens het bekertoernooi. Omliggende verenigingen worden ook uitgenodigd. Het maximale aantal deelnemers bedraagt in totaal 60. Dit in verband met de grootte van onze zaal. Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje een afterparty met Live-muziek van o.a. Richard Duinkerk.

Toernooi info:

  • Aanvang toernooi: 10.00 uur (finale +/- 17.30 uur)
  • Aanvang toernooi: 10.00 uur (finale +/- 17.30 uur)
  • Inschrijfgeld: € 10,– volwassenen / € 5,– kinderen, dit is inclusief 1 gratis consumptie.
  • Locatie: Gymzaal Reeststraat
  • Aantal deelnemers: maximaal 60

Meer info over Kika: https://www.kika.nl/

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar secretaris@blauwwit-almelo.nl.

Graag je naam, geboortedatum en indien van toepassing je vereniging en ELO-Rating vermelden. Mocht je zelf niet mee willen/kunnen doen dan ben je natuurlijk van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze gezellige kantine.