Over Blauw-Wit

Bw-Logo-500x500

Oprichting

A.T.T.V. Blauw-Wit is opgericht op 10 maart 1948. Daarmee is het één van de oudste tafeltennisverenigingen in Twente. De statuten van de vereniging werden Koninklijk goedgekeurd bij Koninklijk besluit van 23 oktober 1973 nummer 94. Blauw-Wit is als vereniging aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond.

Doel

Vanaf de beginjaren is het doel van de vereniging om de leden op een prettige manier tafeltennis te laten spelen, waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Onze teams spelen in alle verschillende klassen mee in de competitie waardoor er voor iedereen plek is, ongeacht welk niveau iemand heeft. Daarom organiseren we sinds kort weer de schooltoernooien en geven we clinics en dat met groot succes!

windhoek-scholentoernooi-tafeltennis
buitenkant-kantine

Locaties

In het 75 jarige bestaan is de vereniging op diverse locaties gehuisvest geweest in Almelo. Na het noodgedwongen vertrek aan de Ganzendiepstraat vanwege sloop van de gymzalen en kantine, is de vereniging nu alweer ongeveer 20 jaar gehuisvest aan de Reeststraat in Almelo. Deze periode is alleen tijdelijk onderbroken geweest doordat op 22 juni 2008 onze kantine en speelzaal volledig in vlammen op is gegaan. In 2011 kwam er eindelijk groen licht voor de herbouw van de gymzaal en natuurlijk onze eigen kantine. Door de geweldige inzet van diverse leden hebben we er zelf voor gezorgd dat we weer in het bezit zijn van een geweldig mooie en gezellige kantine. Hier zijn we dan ook oprecht trots op.

Leden

Onze vereniging telt momenteel ongeveer 85 leden, waarvan de grote meerderheid ook in competitieverband actief is. In de Najaarscompetitie 2022 spelen er 8 senioren en 1 jeugdteam in competitieverband. Elk jaar worden er natuurlijk ook de clubkampioenschappen en een afsluittoernooi georganiseerd en kun je meedoen aan diverse andere toernooien in de regio.

0 +
Aantal Leden
0
Aantal Teams