TOP-TEAMTOERNOOI 9 SEPTEMBER 2017

augustus 7, 2017

Op zaterdag 9 september a.s. vind alweer voor de 5e keer het jaarlijkse Top-Teamtoernooi plaats bij Blauw-Wit. Vast staat in ieder geval dat we een andere winnaar krijgen dan vorig jaar omdat titelverdediger De Toekomst helaas niet in staat is om de titel te verdedigen. Daarentegen is het de organisatie wel gelukt om TTV Bosman Wezep, de ‘Rising Star’ van de laatste seizoenen met 3 kampioenschappen op rij, vast te leggen. Misschien dat ze het de favoriete teams ENTAC en Blauw-Wit lastig kunnen maken en voor een verrassing kunnen zorgen. De overige deelnemende teams zijn Effekt’74, DTS en DTV’84.

Zoals elk jaar is er voor de kids ook het nodige vertier en zal er wederom een verloting worden gehouden met zeer interessante prijzen. Na afloop van het toernooi wordt het er afgesloten met een hapje en een drankje en gezellige muziek in onze kantine.

De aanvang van het toernooi is 13.00 uur en de finale begint om ongeveer 17.30 uur waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden en de uitslag van de verloting bekend wordt gemaakt.

Kom gezellig langs om de Blauw-Witters te ondersteunen of gewoon voor de gezelligheid!

Tot dan!!