Clubkampioenschappen 11 december 2016

januari 3, 2017

Zoals gebruikelijk streden in de ochtend iedereen op zijn of haar niveau om wie de beste in zijn of haar klasse zou worden. Tevens was dit natuurlijk ook de plaatsing voor de middag waarin werd gestreden om de algemene titel van Blauw-Wit.

Bij de jeugd ging in klasse 2 zoals verwacht Emiel met de titel aan de haal. Verrassend was wel de 2e plaats van Hugo. In klasse 1 werd het een strijd tussen de broertjes Harsveld waarin Bas uiteindelijk de sterkste bleek te zijn.

De senioren waren iets later aan de beurt en in klasse 4 bleek Rudy van der Linde de sterkste. Bij de senioren klasse 3 werd de titel opgeëist door Jan Nijeboer gevolgd door Yannick Coquereau. In klasse 2 bleken de sterke competitieresultaten van Kim Preuter geen eendagsvlieg te zijn en zij was dan ook de sterkste in de poule en gaf Dennis Spoler en Danny Platjes het nakijken. In de sterkste klasse ging de winst verrassend naar Patrick Roordink die daarmee zijn afscheid bij Blauw-Wit nog enige glans meegaf.

De middag werd een titanenstrijd tussen de gevestigde orde en één verrassing : Robbie van Duiven. Robbie versloeg in de kwartfinale Patrick Roordink en verraste in de halve eindstrijd tevens Wouter Linthorst. De gedoodverfde favoriet Ronnie Gierveld versloeg in een zinderende halve finale de uittredend kampioen Robert Kole en plaatse zich voor de finale. In de finale bleek Ronnie duidelijk een maatje te groot voor Robbie en wist ondanks een voorgift de titel binnen te slepen. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!