Update Grote Clubactie 2019 verkoop start zaterdag 14 september 2019

september 10, 2019

Beste leden,

Update grote clubactie 2019: Hebben jullie allemaal de boekjes al vol met verkochte loten? Ja/Nee? Geen paniek: Er is iets nieuws:

Online verkoop loten | Update grote clubactie 2019

Er is nu ook de mogelijkheid om loten ”online” te verkopen en natuurlijk te kopen. Via onderstaande link kom je rechtstreeks op de pagina van Blauw-Wit. Dus mocht je niet langs de deur willen/kunnen of familie/vrienden wonen te ver weg, stuur ze deze link door en ze kunnen alsnog loten kopen en Blauw-Wit op die manier steunen. Vriendelijk verzoek dus om deze link door te sturen naar familie, vrienden en bekenden.

https://toolbox.clubactie.nl/actie/ATTVBlauwWit

update grote clubactie

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet

Grote clubactie 2019:

Ook dit jaar doet Blauw-Wit weer mee aan de Grote Clubactie. Zoals reeds aangegeven tijdens de ALV hopen wij dat eenieder dit jaar (nog) beter zijn best doet om in ieder geval een aantal loten te verkopen, of om zelf (of met het team) een aantal loten te kopen! De opbrengst komt volledig ten goede van Blauw-Wit. Zoals jullie hebben gezien hebben we al 4 nieuwe tafels aangeschaft dus het wordt tijd ons spaarpotje weer aan te vullen. Buiten het feit dat dit de vereniging een leuk extra zakcentje op kan leveren zijn er ook leuke prijzen te winnen. Buiten de prijzen die door de Grote Clubactie beschikbaar worden gesteld, stelt Blauw-Wit ook een prijs beschikbaar voor diegene die de meeste loten verkoopt! De boekjes liggen al klaar in de kantine. Voor meer informatie kun je contact opnemen met RenĂ© van den Berg.