Top Teamtoernooi 2019

augustus 23, 2019
TopTeam Toernooi 2019

Op zaterdag 31 augustus organiseren we alweer de 7e editie van het TopTeam Toernooi 2019! Door het grote succes van de eerste jaren is dit inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden. De deelnemende verenigingen en spelers zijn allemaal nog steeds erg enthousiast en zien het als een leuke en goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Deelnemers top team toernooi

Titelverdediger ENTAC uit Enschede is wederom van de partij. Tezamen met Effekt’74 uit Wierden, Swift Deventer, DTS Enschede, DTV’84 uit Dalfsen en natuurlijk Blauw-Wit!
ENTAC uit Enschede is wederom de grote favoriet, maar wij hopen natuurlijk dat ons eigen Blauw-Wit voor een verrassing kan zorgen.

Zoals elk jaar is er voor de kids ook het nodige vertier waaronder een (overdekt) springkussen en de mogelijkheid om op de Playstation te spelen. Ook zal er wederom een verloting worden gehouden met zeer leuke en interessante prijzen.

Wat is er te doen tijdens het topteam toernooi 2019

Aanvang van het toernooi is 13.00 uur en de finale begint ongeveer om 17.30 uur. Na de finale zal de prijsuitreiking aansluitend plaatsvinden. Hierna wordt er afgesloten met een hapje en een drankje en gezellige (live) muziek in onze kantine.Kortom weer een interessant programma! Via deze weg nodigen wij je uit om op zaterdag 31 augustus 2019 te komen kijken bij onze speellocatie.

Voor sommigen kan het ook een mogelijkheid zijn om kennis te maken met deze leuke sport en onze gezellige en ondernemende vereniging. Tafeltennis is een sport voor iedereen. Hopende op je komst en zoals elk jaar een gezellige dag!

Call To Action

Houd toekomstige evenementen in de gaten op onze facebook evenementen pagina