Scholentoernooi Tafeltennis ATTV Blauw-Wit groot succes!!

februari 7, 2020

Het scholentoernooi tafeltennis was een zeer groot succes, met meer dan 100 enthousiaste deelnemende kinderen en de vele aanwezige ouders! Langs deze weg willen wij alle vrijwilligers, kinderen en Sportbedrijf Almelo bedanken voor hun geweldige inzet! Om de kinderen nog meer mogelijkheden te geven om gebruik te kunnen maken van hun waardebonnen om 4x gratis mee te trainen en de sport nog beter te leren kennen gaan wij nu ook trainingen verzorgen op de woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur! Dit gaat gebeuren met ingang van woensdag 26 februari! Lees meer over de trainingen op onze trainingstijden pagina!

meisje-scholentoernooi-tafeltennis
windhoek-scholentoernooi-tafeltennis
scholentoernooi tafeltennis jongen die tafeltennist

Dank aan de vrijwilligers

Zonder de vrijwilligers was dit zeker niet gelukt. Vrijwilligers stonden achter de bar, hielpen met de inschrijvingen, het tellen en zorgden ervoor dat de kinderen een leuke tijd hadden. Daarom een extra kop gewijd aan de vrijwilligers!

Scholentoernooi Tafeltennis Voortzetten

Met het succes van dit jaar willen we graag volgend jaar een nieuw toernooi opzetten. We merkten dat de kinderen het fantastisch vonden om het tegen elkaar op te nemen. Daarom zijn we alvast op zoek naar vrijwilligers voor volgend jaar! Mochten er mensen willen helpen, kun je je aanmelden bij de secretaris, activiteitencommissie of even een mailtje sturen naar Kristoff.