Corona Tafeltennis Blauw-Wit | Update 1

maart 12, 2020
tafeltennis-almelo-corona-update-1

Het Coronavirus heeft ons allemaal in zijn greep. De NTTB heeft een uitspraak gedaan over hoe verder met de tafeltennis. Updates over corona tafeltennis blauw-wit volgen verder deze maand(en).

Besluit NTTB Corona en Tafeltennis

De NTTB heeft besloten om competitieoefen- en trainingswedstrijden te laten stoppen tot en met 31 maart aan de hand van het advies van de RIVM vandaag. De NTTB heeft dan ook alle tafeltennisverenigingen gemeld om dit advies op te volgen. Er zijn veel vraagtekens over hoe de verdere verloop van de competitie zal gaan. Hierover zal de NTTB verder later communiceren. Ook zal het bestuur bij elke update een e-mail aan alle leden sturen.

Wat betekent dit voor Blauw-Wit?

Ons bestuur heeft besloten het advies van de NTTB te volgen en daaruit is dan ook besloten om naast dat er geen competitie is, ook geen trainingen tot en met 31 maart te geven. Het spijt ons zeer, maar wij als vereniging willen het risico niet lopen om de gezondheid van onze leden op het spel te zetten.

Wil je meer weten over de berichtgeving van de NTTB dan kun je die vinden op het bericht over maatregelen tegen het coronavirus. Verdere nieuwsberichten over corona en tafeltennis bij blauw-wit vind je op de nieuwspagina.