Corona Tafeltennis Blauw-Wit | Update 2

maart 26, 2020
tafeltennis-almelo-corona-update-2

Op 25 maart is er een tweede e-mail gestuurd door René van den Berg betreft de verscherpte maatregelen tafeltennis in verband met het corona virus. Via dit bericht staat alles vanuit de mail nog even op een rijtje.

Blauw-Wit Openingstijden en Activiteiten

Blauw-Wit zal gesloten blijven tot en met 6 april. Dit is volgens advies van het RIVM. Mochten er ontwikkelingen hierin volgen, dan zullen we jullie zo snel mogelijk weer op de hoogte stellen.
Volgens ons activiteitenprogramma zijn er een aantal activiteiten gepland in de maanden april en mei. Deze komen te vervallen in verband met de verscherpte maatregelen van de overheid. De Algemene Leden Vergadering (ALV) die in april staat, zal daarmee dus ook worden uitgesteld.

Tafeltennis Competitie en toernooien in 2020

De landelijke voorjaarscompetitie wordt stopgezet en niet uitgespeeld door deze verscherpte maatregelen tafeltennis. Hierbij zal niemand degraderen of promoveren. Alle teams beginnen in het najaar weer in dezelfde divisie. Daarnaast worden alle toernooien tot 1 augustus die worden georganiseerd door de NTTB worden geschrapt. Dit betekent dat er dus ook geen bekercompetitie is dit jaar. Er is eventuele uitstel van betaling voor de bondscontributies.

Maatregelen Sportbedrijf Almelo

Ook het sportberdrijf Almelo heeft maatregelen moeten treffen.
” Gisteren hebben we kennis genomen van de nieuwe maatregelen van de regering. Tot en met 1 juni 2020 zijn al onze sportaccommodaties gesloten. We hebben volledig begrip voor de aangekondigde maatregelen, de gezondheid van ons allen moet de hoogste prioriteit hebben. “
Er wordt in de eerste weken van april overlegd wat de vervolgstappen zijn om sporten mogelijk te maken.

Lees de hele brief van sportbedrijf

Lees de hele brief van de NTTB